EXTRA

ΣΥΝΘΕΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Print Friendly, PDF & Email
artemis_animal_feed_sheep_goats_website2
Είδος Ζώου:
Διαθέσιμες Συσκευασίες:
Σακί 40 kg
Κατασκευαστής:

Περιγραφή Προϊόντος

Το προϊόν αυτό σχεδιάστηκε για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των αιγοπροβάτων υψηλής γαλακτοπαραγωγής, σε συνδυασμό με χονδροειδείς ζωοτροφές και καλής ποιότητας βοσκή.

Αποτελείται από άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και περιέχει τις ιδανικές αναλογίες βιταμινών και ιχνοστοιχείων, ώστε να συντελεί στις βέλτιστες αποδόσεις του ζωικού κεφαλαίου. Προσφέρει υψηλής θρεπτικής αξίας πρωτεΐνες, που προάγουν τη μέγιστη γαλακτοπαραγωγή, σε συνδυασμό με την καλύτερη ποιότητα παραγώμενου γάλακτος.

Περιέχει ζωντανή μαγιά Levucell SC 10, διασφαλίζοντας την καλή χλωρίδα του στομάχου, και την καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών του ημερήσιου σιτηρεσίου.

Ειδικά σχεδιασμένο για ημι-βελτιωμένες και βελτιωμένες φυλές αιγοπροβάτων.

Συστατικά - Σύνθεση

Αραβόσιτος, Σογιάλευρο, Πίτυρα Σίτου, Ηλιάλευρο,  Μελάσσα, Ανθρακικό Ασβέστιο, Χλωριούχο Νάτριο,  Φωσφορικό Μονοασβέστιο, Οξείδιο του Μαγνησίου.

 

Πλεονεκτήματα Χρήσης

Προάγει την καλή υγεία των αιγοπροβάτων
Βελτιστοποιεί την γαλακτοπαραγωγή και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του γάλακτος
Περιέχει Οξείδιο του Μαγνησίου στις ιδανικές αναλογίες, ώστε να προλαμβάνει την εμφάνισης Τετανίας της Βοσκής στο κοπάδι
Εξαιρετική σχέση Ποιότητας - Τιμής

Οδηγίες & Τρόπος Χρήσης

Χορηγείται συμπληρωματικά με τη βοσκή και άλλες χονδροειδείς ζωοτροφές τον τελευταίο μήνα πριν τον τοκετό και σε όλη τη διάρκεια της γαλακτοπαραγωγής.

#pf-body a, #pf-body a:visited{ display:none; } .e-con-inner{ text-align:center; } .jet-check-list__item{ display: inline-block; padding-left: 15px; }